WebCycle

Työt

Hieronta Seinäjoki

Hieronta Seinäjoki

Hieroja Rami Korpi halusi simppelin, modernin sivuston, joka taipuu kaikille laitteille. WebCycle toteutti responsiivisen sivuston nopealla aikataululla asiakkaan toiveista tinkimättä.

Luontotaito

Luontotaito

WebCycle toteutti Luontotaito-sivuston teknisen toteutuksen, kuvien muokkauksen ja toimi graafisessa suunnittelussa konsulttina. Taustavoimaksi valikoitui Processwire-sisällönhallintajärjestelmä, joka notkeutensa vuoksi sopi projektiin täydellisesti. Sivustolla on muun muassa yhdeksän blogia, joista jokaisesta tulee aina sivuston etusivulle viimeisin postaus. Projekti eteni vauhdilla kunkin muista menoista huolimatta ja kaikki osapuolet olivat lopputulokseen tyytyväisiä.

BGBody | Personal Training

BGBody | Personal Training

Personal Trainer Bettina halusi raikkaan sivuston, jossa voi pitää aktiivisesti blogia. Hänen sivustonsa voimanlähteeksi valitsimme Wordpress-julkaisujärjestelmän ja teema muokattiin sopivan näköisestä mallista persoonalliseksi. Sivustolla on myös tarinoita treenissä olleilta, sekä hintatietoja. Bettina on pitänytkin blogia aktiivisesti ja saavuttanut suosiota sekä onnistunut saamaan sitoutuneita seuraajia sivustolleen sekä sosiaaliseen mediaan.

Vivagovita

Vivagovita

D-Force -hankkeen projekti kesältä 2011. Kaksihenkisen tiimimme tehtävänä oli Vivago etähoitajan www-pohjaisen käyttöliittymän graafinen ja toiminnallinen suunnittelu. Suunnittelussa tuli ottaa huomioon kolme näkökulmaa ja käyttäjäryhmää: asiakkaat, vanhempien asiakkaiden omaiset sekä hoitohenkilökunta.

Rocktails

Rocktails

Vaasalainen baari ja yökerho Rocktails lähestyi WebCycleä kotisivutarpeissaan. Heille suunniteltiin puhtaan raikas ja yksinkertaisen selkeä sivusto, jonka sisällöntuotannosta he itse halusivat vastata. Alustaksi valitsimme Wordpress-julkaisujärjestelmän. Sivusto palveli asiakkaita kunnialla niin kauan kuin baari oli toiminnassa.

Ravintola Mallashovi

Ravintola Mallashovi

Webcycle toteutti tamperelaisen Ravintola Mallashovin sivuston graafisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen. Sivustosta haluttiin baarin itsensä näköinen joten kuva-aiheet haettiin baarista. Esimerkiksi taustan puukuvio on valokuva baarin lattiasta. Ravintolassa on liitutaululla juomien hintoja ja samaa teemaa käytettiin kotisivun valikkojen taustalla. Sivuston voimanlähteeksi valitsimme Wordpress-julkaisujärjestelmän.

Tarvaspään kahvila-ravintola

Tarvaspään kahvila-ravintola

Gallen-Kallelan museon kahvila-ravintola halusi uudet kotisivut. Vanhat olivat epäkäytännölliset ja jokainen sivu oli eri näköinen. Lilli Mustajärvi suunnitteli yhtenäisen kokonaisuuden ja harmonisen rauhallisen värimaailman. Minun vastuulla oli ohjelmointi / tekninen toteutus. Työ oli haasteellinen, koska käytössä ei ollut tietokantoja. Näin ollen mm. uutisosio/blogi täytyi toteuttaa ns. flatfile-periaatteella. Uutisosion ylläpito on hyvin yksinkertainen, eikä vaadi ohjelmisto-osaamista käyttäjiltään.